På ferie til Thailand i år?
logo

Thailand som reisemål i 2007.

Smilets hjemland ønsker årlig 12 millioner turister velkommen til å nyte landets severdigheter, kultur og ikke minst en uendelighet med hvite sandstrender. Det er vanskelig og forstille seg at noen ikke vil kunne  trives på ferie i et land som har alt man kan ønske seg ferie aktiviteter og hvor pengene strekker lengre en de fleste andre steder med tilsvarende tilbud.


 

 

Halvveis rund jorda for å feriere!

Skal man finne noe negativt å si om Thailand som reisemål, må det bli at det tar fortsatt lang tid å fly halvveis rundt jorda. 12 timer på fly er, for mange, i lengste laget. Nordmenn tilhører dog den raskest økende turistgruppe i Thailand noe som tilsier at flytiden ikke skremmer folk bort fra å besøke Thailand. En annen statistikk sier videre at 1 av 2 nordmenn som kommer til landet har hvert her før, og det kan ikke ses som annet enn meget god reklame fir ferielandet Thailand.

Vil man ha mest ut av ferien i Thailand kan det være klokt og bruke litt tid på å planlegge før man bestiller billettene. Thailand er ett meget innholdsrik land med mange attraktive ferie tilbud  Det er skrevet flere bøker om Thailand som reisemål, likeledes vil www.travelmagthailand.no og andre nettsteder også kunne hjelpe deg på vei mot din drømme ferie i Thailand. Stadig nye attraksjoner og aktiviteter dukker opp i Thailand så du vil like å vœre der det du setter pris på finnes.

 

 

Sikkerhet i 2007
I løpet av de siste 12 måneder har noen vestlige turister har satt spørsmålstegn ved sikkerhet i Thailand. Fjorårets statskupp ble kraftig fordømt av den vestlige verden, mens det ble varmt mottatt av de fleste i Thailand. De fleste av Thailands nesten 70 millioner innbyggere synes det er leit at kupp må til for å rydde opp i landets demokrati, men i 2006 klarte rett og slett ikke den politiske opposisjonen og vinne over en regjering som nok av de aller fleste, ikke fungerte til det beste for landets befolkning. Den regjeringen som ble kuppet ble kritisert sterkt bla. også for å sette liv i fare ved å holde tilbake informasjon om H5N1 utbruddet i 2003 noe som førte til 6 dødsfall før myndigheten gikk ut med korrekt informasjon til folket i først i januar 2004.
Bangkoks nyttårs feiring ble i år også avbrutt etter at flere bomber eksploderte i hovedstaden. Hvem som plantet disse vet politiet fortsatt ikke, men disse bombene hadde ikke turister som mål.
Når man reiser på ferie setter man seg selv i fare uansett hvor en reiser. Hvis du oppfører deg etter forholdene er ikke Thailand spesielt farligere enn andre steder. Sikkerheten er pr i dag like god som den var for 12 måneder siden. Husk at dog Thailands myndigheter ikke anbefaler turister å besøke landets sørligste provinser der det fortsatt er uro.
www.travelmagthailand.no ønsker alle nordmenn god tur til smilets hjemland.

 

[Tilbake forsiden]

Legg til på Facebook
Legg til på Nettby
 
burberry cashmere scarf ebay